Роби Уилямс вижда себе си в Хари Стайлс

И двамата произлизат от две любими групи – Take That и One Direction, след което решават да следват пътя си на солисти. Те са поп изпълнители, смели в посланията си, които изпращат, истински годри деца на времето.

Дали Хари Стайлс не е последвал, макар и неволно, стъпките на Роби Уилямс в своята кариера? Именно 48-годишният певец наскоро сподели в интервю със Скот Милс за BBC думите: „Забелязвам много прилики между нас двамата. Той се опитва да запълни пространство. Сцената е огромна и е място, където може да почувстваш голямо уединение. Това, което Хари прави е правилно, а именно да създава свои собствени форми или винаги ще се чувства малко по-неудобно.“

Роби Уилямс си спомня годините, в които напусна групата си

Бе 1995 г. – избор, който накара Take That да се разпаднат и който оказа силно влияние върху приятелството с автора на песни, музикант и продуцент Гари Барлоу, също член на групата, създадена в Манчестър през 1990 г.

„Мисля, че преживях истински нервен срив, първият от много. Имах чувството, че бях в някаква горяща сграда и просто трябваше да избягам, да изляза“, сподели Роби Уилямс. По време на срещата звездата коментира и съзнанието си през онези години, представяйки го като поле за борба или бокс: „Започна съперничество с Барлоу. Или поне всичко изглеждаше така в главата ми.“

Но пък времето определено оказва положително влияние върху Роби Уилямс и той също се преобразява: „Сега сме семейство. Винаги ще бъда по-малкия брат, а той ще бъде по-големия.“ И това е най-важното.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Кендал Дженър се срещат отново?