Хари Стайлс и Кендал Дженър се срещат отново?

Тъй като любовта отново разцъфтява между Джей Ло и Бен Афлек, имаме усещането, че ретроспекциите между бивши отново са на мода и изглежда, че друга бивша звездна двойка е на път да се събере отново.

Точно така, става дума за Хари Стайлс и Кендал Дженър, които според последни слухове са започнали да се срещат отново, особено откакто изпълнителят на „As It Was“ отново е сам, след като сложи край на връзката си с Оливия Уайлд.

Първи слухове за възможно възстановяване на връзката между тях бяха предизвикани от Daily Mail, които преди няколко седмици публикуваха кадри от концерта, който Хари Стайлс проведе в Лос Анджелис. На трибуните този път не бе Оливия, а Кендал.

За да отприщи още повече клюките, дойде и новината за раздялата между Дженър и нейния приятел Девин Букър. Информация, която пристигна заедно със сбогуването между  Стайлс и Оливия Уайлд.

Хари Стайлс и Кендал Дженър излизаха от 2013 г. до 2016 г.

Бившата звездна двойка никога не предостави подробности относно причините, довели до раздялата. Въпреки сбогуването на Стайлс и Дженър, изглежда двамата са останали в добри отношения, тъй като по време на някои социални събития като Met Gala 2019 те бяха снимани да си комуникират приятелски.

Точно така, без обиди, както бе потвърдено и от пряко замесените през декември 2019 г., когато топмоделът и поп звездата се оказаха главни герои на забавна среща лице в лице по време на играта „Spill your guts“. Тогава Кендал попита изпълнителя на „Falling“ кои песни от първия му солов албум са за нея, а Хари предпочете да не  даде отговор.

Предполагаме, че са повече от една.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо се разделиха Хари Стайлс и Оливия Уайлд?