Риана счупи нов рекорд и обеща нова музика

Вчера Рири сподели за последното си постижение – стана първата чернокожа жена, която да прекара пет години на върха на класацията Billboard 200.

Рекордът певицата постави с албума си “Anti”, но под публикацията, която сподели за повода, феновете й се интересуваха повече от все още неиздадения й албум “R9”, който Риана обещава да сподели вече няколко години.

В коментар под публикацията един от последователите й я попита дали няма да отпразнува поставения рекорд, като сподели нова музика. За изненада на феновете си Риана отговори, че мисли да го направи скоро, но вместо с цял албум ще изненада почитателите си само с една песен.

През последните години Рири се е фокусирала върху работата си по марките   Fenty Beauty и Savage X Fenty, а скоро очакваме тя да представи и бранда си за козметика за коса – Fenty Hair. 

Ангажиментите към модните и бюти брандовете отвлече вниманието на Риана от музиката и тя не е споделяла нов албум от пет години насам. Въпреки това тя множество пъти споменава, че напълно е завършила работата по новия R9, но все още не иска да го сподели с феновете си. 

Savage X Fenty достигна 1 милиард

На гости в новия дом на Риана в Бевърли Хилс