Риана пусна видео към „Lift Me Up“

Няколко часа след издаването на новия й сингъл „Lift Me Up“, Риана пусна видеоклипа, който придружава песента, загатвайки, надяваме се, за голямото й завръщане на сцена. „Lift me / Keep me down / Keep me close / Safe“, пее суперзвездата в припева, докато се разхожда край морето по залез слънце, с развяваща се от вятъра коса и разкошна рокля в цвят слонова кост.

Видеоклипът на „Lift Me Up“ е изключително важен, точно както и текста на песента, включен в саундтрака на „Black Panther: Wakanda Forever“. Добре знаем, че е посветен на покойния Чадуик Боузман, главния герой в първия филм за „Black Panther“, който почина през 2020 г. от рак на дебелото черво.

„След разговор с Раян Куґлер и след като видях неговата режисура за филма и песента, исках да напиша нещо, което описва топлата прегръдка на всички хора, които съм изгубил в живота си“, сподели Темс в прессъобщение, обявяващо издаването на песента на Риана.

„Опитах се да си представя как бих се почувствал, ако можех да им пея и да изразя колко много ми липсват днес. Риана бе източник на вдъхновение за мен, така че да я чуя да пее тази песен е голяма чест за мен“, завърши Темс, повече от щастлив, че е включил певицата на „Stay“ в толкова важен и искрен проект.

Риана се завърна след 6 годишна пауза

Изпълнителката не само публикува нова песен, включваща се в саундтрака на един от най-очакваните филми за тази година, но също така ще бъде и абсолютният герой на полувремето на Super Bowl 2023.

Сякаш това не е достатъчно и изглежда, че певицата на “Diamonds” може да ни изненада с изцяло нов албум, тъй като в допълнение към „Lift Me Up“ трябва да има и втора песен, озаглавена „Born Again“, която ще придружава филма по време на надписите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана и A$AP Rocky по-влюбени от всякога