Риана и A$AP Rocky по-влюбени от всякога

В очакване на премиерата на филма по кината на 9 ноември, Риана и нейният спътник A$AP Rocky зарадваха фотографите, като позираха на червения килим. Хванати за ръце, разменяйки целувки и нежни погледи, младите родители дефилираха във вечерно облекло.

Риана бе облечена в рокля, обсипана с пайети, без презрамки, дело на Rick Owens. Ослепителната й визия бе завършена от чифт дълги ръкавици. Нейната половинка също бе заложилa на оригинален аутфит в подобни сивкави тонове.

На събитието присъстваха и голяма част от актьорите, които участват в новия блокбъстър на Marvel: Даниел Калуя, Анджела Басет, Майкъл Б. Джордан, Лупита Нионго, Михаела Коел, Данай Гурира, Летиша Райт и т.н.

Риана се завръща с нова песен

Присъствието на певицата не е изненадващо, тъй като тя интерпретира едно от заглавията на саундтрака на „Black Panther: Wakanda Forever“. Песен, наречена „Lift Me Up“, която отдава почит на покойния Чадуик Боузман – звездата от първия филм, който почина през 2020 г. от рак на дебелото черво.

Сингълът ще излезе днес, 28 октомври и е изключително очакван от всички фенове, тъй като отбелязва завръщането на Риана към музиката след шестгодишна пауза.

Да, Тейлър Суифт счупи всички рекорди с нейния „Midnights“, но има колежка, която може да й отнеме върха и това е Рири. Изместването в Spotify може да е близо, наистина много близо.

Излишно е да споменаваме, че съобщението, публикувано в Twitter от официалния профил на @theblackpanther развълнува феновете на певицата, която стана майка за първи път през май и изстреля името й на първа позиция в световните тренд теми. Вече може да говорим дори за Грами и Оскар.

Във видео тийзъра анимираното лого на филма набляга на буквата „R“, придружено от датата: 28 октомври 2022 г. Загадъчно послание, незабавно дешифрирано от всички: новата песен на Риана е наистина близо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri)

Суперзвездата се фокусира върху разширяването на своята милионерска империя с марката Fenty, но сега е назрял моментът за завръщане на сцената, което обещава да бъде много повече от запомнящо се.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Модното шоу Savage x Fenty на Риана се завръща

Hero Slider