Разкриха истинската причина за срива на Кание Уест

Разкриха причината за нервния срив на Кание Уест, който доведе до влизане в психиатрична клиника.

Неговото състояние е било предизвикано от неправилна дозировка на предписани му лекарства. Запознати разкриват, че изпълнителят страда от редица психически разстройства и за да води нормален живот му е нужно редовно да приема медикаменти.

Той обаче започнал да неглижира предписанията на лекарите след инцидента, който се случи с неговата съпруга Ким Кардашиян през октомври в Париж.

Това довежда до психичното му неразположение, кото го принуди не само да отмени 21 дати от северноамериканското си турне, но и го прати в болница.

След като бе изписан от психиатрията, той е наел цял еклип от медици и психолози, които да се грижат за него и да го вдигнат на крака. С оглед безопасността на своето семейство, Кание нае къща, в която да живее докато се възстанови напълно.

Появиха се слухове обаче, че Уест е бил изгонен от Ким, тъй като можел да навреди на децата им. Младата майка дори искала развод. Говорител на двойката обаче побърза да успокои феновете и да обяви, че двамата няма да се разделят и любовта помежду им била много силна, въпреки трудния момент.

Снимки: Profimedia