Кание Уест влезе в психиатрията

Кание Уест е бил приет по спешност в психиатрична клиника в Лос Анджелис. Това се случи малко след като изпълнителят анулира 21 концерта от своето турне.

Звездата е бил хоспитализиран заради изтощение. Той обаче е приет, след като полицията на Лос Анджелис е извикана в дома му вчера следобед. Те се отзовали на сигнал за нарушаване на обществения ред, а малко след пристигането си извикали парамедици за спешен случай.

В неделя Кание трябваше да има концерт в Ингълууд, предградие на Лос Анджелис. Това беше концерт-компенсация за феновете за концерт, прекъснат по средата на 3 ноември заради проблеми с гласа на Уест. Той обаче бе отменен в последния момент, а организаторите обявиха в Twitter, че ще върнат парите за билетите на всички, които са си закупили.

По-късно стана ясно, че турнето “Сейнт Пабло” на Кание Уест, което трябваше да приключи на 31 декември, е анулирано и парите за билетите също ще бъдат върнати на хората.

В последните месеци Кание се държи доста неадекватно. Той изненада феновете си с изказването, че не е гласувал на изборите на 4 ноември, тъй като в противен случай би дал гласа си за Доналд Тръмп. Той обаче участва в предизборната кампания на Хилари Клинтън заедно с Бионсе и Джей Зи.

В събота пък, по време на свой концерт той отправи критики спрямо своя приятел Джей Зи и съпругата му Бионсе, както и срещу основателя на Facebook Марк Зукърбърг. Заради изказванията си, той бе освикран от почитателите си. Вижте видео!

Междувременно, по-разно този месец американските медии коментираха, че Кание и неговата съпруга Ким Кардашиян са в доста обтегнати отношения и обмислят развод. И двамата преживяват сериозен стрес – риалити звездата бе нападната и ограбена в хотел в Париж по време на престоя й за Седмицата на модата през октомври. Оттогава Ким се е затворила в дома си и почти не излиза навън. Тя дори си поръча паник стая, в случай, че отново бъде нападната.