Райън Рейнолдс: Знам кога се влюбих в Блейк

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от най-очарователните холивудски двойки. А съвсем наскоро се сдобиха и с втора дъщеря.

Двамата са заедно от края на 2011 година, но и до днес показват, че огънят между двамата е все така буен, както в началото на любовната им приказка. Типично в свой стил, на шега Райън споделя, че е разбрал, че блондинката е “единствената” след… секса.

“Не, всъщност излязохме на среща в един малък ресторант в Трибека, който бе отворен наистина до късно и започна една песен, след което възкликнах “Искаш ли да танцуваме? “Нямаше никой, така че бяхме само двамата в ресторанта. И изживяваш един от онези моменти, когато по средата на танца си казваш “Уау, мисля, че току-що преминах границата.” И тогава си отидохме вкъщи. И… знаете ли, мисля, че не трябва да споделям какво се случи след това”, сподели Рейнолдс в новия брой на GQ.

Райън и Блейк за първи път се срещат през 2011 година, когато заснемат лентата “Зеленият фенер”. Първоначално двамата са приятели и дори излизат заедно на двойна среща.

“Отидохме на двойна среща – тя беше с друго момче, а аз – с друго момиче… И това най-вероятно е била най-неловката среща, която те са имали, защото между нас с Блейк очевидно имаше страхотна химия. Да, беше доста странно като за първа среща – но бяхме приятели от много време. Честно казано мисля, че това е най-готиният начин за старт на една връзка – първо да станете приятели“, разкри преди време актьорът.