Сключиха ли таен брак Ева Мендес и Райън Гослинг?

От дни се носят слухове, че Ева Мендес и Райън Гослинг, заедно от единадесет години и родители на две малки момиченца, са се венчали тайно. А сега изглежда и самата актриса случайно потвърди слуха.

Като гост в предаването „Today“ на Channel Nine, поканена, за да говори за благотворителните проекти, които изпълнява в Австралия заедно с Райън, актрисата назова партньора си, като го нарече „моят съпруг“.

„Всички са толкова гостоприемни. Съпругът ми Райън и аз прекарваме прекрасни дни в Австралия“, сподели тя пред водещите Карл Стефанович и Алисън Лангдън.

Мнозина изтълкуваха думите й като потвърждение за сватбата, за която се спекулира от дни. На 17 ноември самата Ева Мендес показа в Instagram своята татуировка на китката, където стои надписът „De Gosling“ на испански, което може да се преведе и като „Mrs. Gosling“.

Публикацията незабавно предизвика хиляди коментари, имайки предвид, че в испаноезичната култура омъжените жени много често добавят фамилното име на съпруга си към собственото си, като използват точно това „De“, за да разделят двете фамилни имена. И сега тази вметка на актрисата дойде в подходящия момент.

На този етап просто трябва да изчакаме потвърждение от пряко замесените.

Райън Гослинг и Ева Мендес не правят любовта си публично достояние

Сигурно е, че – женени или не – двете звезди са една от най-красивите двойки в шоубизнеса. Четиридесет и две годишният актьор и четиридесет и осем годишната му съпруга се запознават през 2011 г. на снимачната площадка на филма „Мястото отвъд дърветата“ и оттогава никога не са се разделяли. Днес те са горди родители на две момичета – Есмералда и Амада на 8 и 6 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Райън Гослинг ни доказва, че очарователният принц все още съществува