„The Chase for Carrera“ с Райън Гослинг

Единствено той може да се заеме с тази задача. Райън Гослинг ни изненада с участието си в „The Chase for Carrera“, завладяващият късометражен проект, създаден по повод шестдесетата годишнина на Carrera.

Швейцарската модна къща събра изключително много звезди, включително посланици на марката и членове на актьорския състав в Лондон, за представянето на забавния късометражен филм, продуциран от режисьора Дейвид Лийч.

Филмът има за цел да почете шестдесет години история и стил, олицетворени от иконата Carrera, но също така и да даде възможност за представянето на новия TAG Heuer Carrera Glassbox.

„Искахме да отдадем почит на оригиналния дизайн, като добавим модерен обрат и да го пренесем в нова ера. Особено се гордея с новия Glassbox, създаден от екипа и е истинска чест, че самият Джак Хойер го оценява толкова много“, коментира Фредерик Арно, главен изпълнителен директор на TAG Heuer.

Патрик Демпси и Райън Гослинг също присъстваха на звездното събитие

На специалната вечер, водена от Грег Джеймс, се откроиха и няколко наши любими звезди в лицето на Патрик Демпси, както и неговия колега Райън Гослинг, който все пак е главно действащо лице в късометражния филм.

На събитието присъстваха още лицето на „Saturday Night Live“ – Ванеса Байер, актрисата от „White Lotus“ – Александра Дадарио и актрисата от „Glass Onion“ – Маделин Клайн.

Няма как да не споменем още Попи Делевин, Ленън Галахър, Каро Даур и посланика на марката Джейкъб Елорди, завърнал се от кампанията в Монако, с новия Glassbox на китката си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Райън Гослинг и Марго Роби ще работят заедно по нов проект