Рами Малек падна от вълнение след победата

Рами Малек щеше да си изпусне наградата, но не от липса на талант, а защото падна след церемонията. Наложи се да му окажат помощ, но Оскарът бе непокътнат.

Актьорът прибра наградата за най-добър актьор с играта си във филма “Бохемска рапсодия”, но от радостта си по повода, не успя да се задържи на земята. След като бе награден, той падна от сцената на наградите, директно в публиката.

Рами Малек се опита да задържи наградата си непокътната, но изглеждаше объркан, докато се изправяше след падането. Парамедиците веднага се погрижиха за него и го отведоха с количка.

Актьорът не показа някакви признаци на сериозни наранявания, докато говореше пред пресата след наградите. За съжаление все пак той пропусна снимките с  колегите си от филма.

Той единствено коментираше преживяването си с филма и благодари на феновете си, които го оцениха. Специално отправи  благодарности и към половинката си, Луси Бойнтън, също звезда във филма, както и към майка си.

“Помислих си, че това може да е решаваща роля за кариерата ми. Но секунда по-късно осъзнах и че това може да убие кариерата ми.” бяха неговите думи по отношение на “Бохемска рапсодия”.

 

Оливия Коулман и Рами Малек взеха Оскари

Най-добре облечените звезди на Оскарите

Popular