Радина и Деян вдигат сватба на морето

Радина Кърджилова и Деян Донков вече кроят планове за голяма сватба на морето. Тя ще се случи през следващата година.

Запознати разкриват, че младата актриса искала да се види в бяла рокля и затова двамата решили да направят и тържество. Двойката се сгоди миналата година, разменяйки си семпли халки. Тогава бащата на Радина – художникът Христо Kъpджилoв e ĸaтeгopичeн, чe дъщepя мy и избpaниĸът й щe yзaĸoнят вpъзĸaтa cи вeднaгa щoм тя poди пъpвoтo им oбщo дeтe. Това обаче ще се случи две години след появата на сина им.

Радина и Деян заживяха на морето

“Планираме сватба. Обсъждали сме темата с Деян, но не знаем кога ще се случи”, признава Радина. Тя и Деян ще съберят семействата си и най-близките си приятели, пред които да си кажат “Да”. Мястото, което са избрали, е любимото им – морския бряг. Откакто са заедно, те не пропускат сезон, без да си наемат каравана край морето. През тази бъдещото семейство дори заведе и малкия Христо.

Морската одисея на Радина, Деян и малкият Христо

“Обичаме да къмпингуваме. Не ми е проблем да живея в каравана”, признава още Кърджилова. Тя допълва, че винаги е мечтала да има момиченце и съвсем скоро се очаква двамата с Деян да започнат да правят опити за още едно дете. В момента двойката изчаква малкия Христо да порасне, защото трудно съчетават ролите в киното и гледането на дете.