Деян Донков и Радина Кърджилова: Искаме момиченце

Деян Донков и Радина Кърджилова разкриха, че искат още един наследник.

Макар да са родители съвсем от скоро – малкият Христо се яви на бял свят през юни миналата година, двамата планират да си имат второ детенце. “Момиченце искаме. Радина е по-млада от мен и нетърпелива, аз й казвам спокойно, то си идва времето”, обяснява таткото Деян.

“Трябва да се раждат деца, за да се оплъчат и да работят срещу злото. Хората си казват, че не искат деца, които да живеят в този ужасен свят. Децата всъщност трябва да са войни на светлината и да се борят срещу мрака”, споделя още актьорът.

Самата Радина признава, че се е възстановила много трудно след раждането. Това обаче не й попречи да се върне съвсем скоро на работа.

“По време на раждането бях като вцепенена и правех всичко, което ми се казваше. Не говорех и не издадох нито звук. Знаех само, че трябва да слушам какво ми се говори и да изпълнявам. Не можах да родя нормално, родих секцио. Трудно ми беше да се възстановя. Като видях бебето, се разревах, беше любов от пръв поглед”, разказва Радина в телевизионно интервю.

Самият Деян пък е изживял истински кошмар по време на раждането. Гордият татко не е присъствал в този сюблимен момент, а е чакал пред родилната зала. “Когато бях пред кабинета, чувах една жена, която викаше силно, но не можех да разбера коя е – Радина ли е или не. Клекнах свит и исках да свърши този ад. Като разбрах, че това не е Радина и всичко е наред, хукнах към НДК”. Същата вечер Донков поставя първата си пиеса като режисьор – “В очакване на Годо” от Самюел Бекет. “В един ден роди и Радина, и аз”, връща лентата Деян.