Продължението на “Сексът и градът” вече е факт: Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събират отново

Продължението на сериала ще се казва “And Just Like That”, но Ким Катрал няма да присъства.

След години спекулации и слухове за продължение на “Сексът и градът”, то най-сетне се случва и този път разбрахме директно от любимите актриси.

Вчера едновременно в профилите на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис бяха публикувани еднакви постове с кратко видео, което ни върна с повече от 10 години назад.

Продължението на сериала ще се излъчва по HBO Max и ще ни даде 10 нови епизода, всеки по половин час, с новите приключения на красавиците в Ню Йорк.

“Сериалът ще проследи Кари, Миранда и Шарлът след опита им да навигират трудната реалност на живота през своите 30 години и вече към още по-сложния живот на 50”, посочват от създателите на шоуто.

Снимките ще започнат в края на пролетта.

Сара Джесика Паркър поддържа фигурата си с хамптънската диета

Историята отново ще е базирана на книгите на Кандис Бушнел, която през 2019 година издаде последната си книга от поредицата, в която разглежда любовния живот на вече 50-годишните нюйоркчанки.

По всичко изглежда, че продължението на сериала ще е точно това, което очаквахме да видим, с едно малко изключение – Ким Катрал няма да се включи в проекта. След продължителните драми между нея и Сара Джесика Паркър, които наблюдавахме в годините след приключването на сериала, Катрал заяви, че няма да участва в каквото и да е продължение на сагата.

Ким Катрал: Заради “Сексът и градът” останах без

Съвети за връзките от авторката на “Сексът и градът”

Hero SliderPopular