Ким Катрал изригна срещу Сара Джесика Паркър

Преди месеци стана ясно, че приятелство между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър не може да съществува.

За съжаление на феновете на “Сексът и градът”, екранните им любимки не могат да се понасят в реалния живот и няма как да ги видим отново заедно на екран. Поредното доказателство за ненавистта между двете е гневен изблик от страна на Катрал, която обвини своята колежка във фалшиво съчувствие. Ким наскоро загуби брат си и след като Сара реши да изкаже съболезнованията си онлайн, тя не се сдържа и избухна:

Братът на Ким Катрал бе открит мъртъв

“Не ти искам подкрепата и любовта в този трагичен момент, Сара Джесика Паркър. Майка ми ме попита днес: “Кога тази лицемерка Сара Джесика Паркър ще те остави на мира?” Твоите постоянни опити да я достигнеш са болезнено напомняне на това колко жестока беше преди и сега. Нека да ти изясня нещо, ако все още не е ясно: Ти не си ми семейство. Не си ми приятелка. Така че за последен път ще те призова да не се възползваш от трагедията ни, опитвайки се да възстановиш имиджа си на “добро момиче, пише Катрал.

Ким Катрал: Заради “Сексът и градът” останах без деца

Двете актриси имат проблеми от години, но нещата се усложниха през 2017-та, когато се появиха твърдения, че причината да се провали планираният трети филм от поредицата “Сексът и градът”, са капризите на Катрал. “Сериалът получи своят край и през повечето време съм извън Ню Йорк, затова не се виждаме. Общото между нас беше шоуто, а шоуто приключи”, категорична бе екранната Саманта тогава.

Ким Катрал и драмата “Сексът и градът 3”

Снимки: Profimedia