Принцеса Шарлийн отново отсъства по здравословен проблем, а децата й отправиха тъжни послания с рисунки

Принцесата е приета да се лекува в лечебен център.

Дни, след като принцеса Шарлийн най-сетне се прибра у дома при семейството си, здравето й отново се влоши. Това съобщава съпругът й, принц Албърт. Двамата, заедно с братята на Шарлийн, са решили, че е най-добре тя отново да потърси професионална помощ за проблемите си.

Шест месеца по-късно принцеса Шарлийн се върна в Монако

Суверенът сподели, че 43-годишната принцеса страда от “цялостна умора – и емоционална, и физическа”. Разкри още, че тя е била “много добре в първите часове след пристигането й, но скоро стана много ясно, че не е добре”.

По време на парадите по случай Националния празник на Монако, децата на Шарлийн и Албърт, близнаците Габриела и Жак, развяха ръчно направени плакати с очарователни и тъжни послания към майка си.

Припомняме, че принцесата прекара няколкото месеца в Афганистан по препоръка на лекарите, след като нямаше възможност да пътува със самолет след операция.

Много са хората, които повярваха на спекулациите, че Шарлийн е избягала от семейството си, защото е била нещастна в брака си, но близки на принцесата споделиха, че независимо какви са отношенията й със съпруга й, тя никога не би изоставила децата си. Още по темата: Избягала ли е от семейството си принцеса Шарлийн от Монако?