Избягала ли е от семейството си принцеса Шарлийн от Монако?

Каква е мистерията около отсъствието на Шарлийн Линет Уитсток от дома й?

От няколко месеца насам принцесата на Монако пребивава в Южна Африка и не се е виждала със съпруга си, принц Албърт и 6-годишните си близнаци, принцеса Габриела и принц Жак. Отсъствието й предизвика вълна от слухове, сред които най-често срещаният е този, че тя е избягала от семейството си заради серия от изневери от страна на съпруга й.

Официалната версия обаче е, че Шарлийн е избрала временно да остане в родната си страна, заради здравословен проблем.

Тя пристигна там през ранния май, заради дейности на нейната благотворителна организация “South Africa Foundation”, но в края на юни, 43-годишната принцеса сподели, че ще трябва да пропусне 10 годишнината си от сватбата с принц Албърт заради операция, предизвикана от усложнения след предишна процедура.

Сега тя се възстановява далеч от семейството си, защото здравето й не позволява да лети със самолет, а съпругът й и децата, който я посетиха през юни, планират скоро да пътуват до Африка отново.

Близък на принцесата споделя пред People, че новината за бягството й няма как да бъде вярна. “Тя никога няма да остави децата си така”, уточнява източникът на медията.