„The Crown 6“: Кои ще са новите принц Уилям и Кейт Мидълтън?

След внимателно проведен кастинг бяха открити младите актьори, които ще изиграят принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж в шестия сезон на сериала на Netflix: “The Crown”. Това са Руфъс Кампа и Ед Маквей.

Младите бъдещи звезди ще дадат живот на шестнадесет и двадесет и една годишния принц, а Мег Белами ще бъде младата Кейт Мидълтън. Всеки един от тях ще направи първия си телевизионен дебют, въпреки че Маквей, който е завършил в Лондон вече е на сцена.

От продукцията не изискваха предходен опит, а единствено „силна прилика“ с принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимките на сезон шест стартираха в края на август, тъй като търсенето на подходящи лица се оказа доста по-сложно от очакваното. Дори актьорът, който ще изиграе младия принц Хари, все още не е избран.

Сериалът ще пресъздаде историята на кралското семейство от месеците след смъртта на лейди Даяна до началото на 2000 г. , когато херцозите на Кеймбридж се срещат в университета в Шотландия. Ето защо бе необходимо да има актьори на различна възраст, за да може героите да израстват успоредно с историята.

Кралица Елизабет няма да се промени. Тя ще бъде изиграна от Имелда Стонтън, вече присъстваща в петия сезон, който стартира през ноември тази година, заедно с изцяло нов актьорски състав, в сравнение с последния излъчен.

Джонатан Прайс ще бъде принц Филип, Лесли Манвил, принцеса Маргарет, докато Чарлз и Камила ще бъдат съответно Доминик Уест и Оливия Уилямс. Синът на Уест, Сенан, ще играе 11-годишния Уилям, докато Теди Хоули и Уил Пауъл ще влязат в ролята на принц Хари като дете. Вместо това, новата лейди Даяна ще бъде Елизабет Дебики, която наследява Ема Корин.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сериалът “The Crown” търси двойник на принц Уилям