Сериалът “The Crown” търси двойник на принц Уилям

Телевизионният сериал „The Crown“ търси актьор, който не само да може да изиграе младия принц Уилям, но и да има огромна прилика със сина на лейди Даяна.

В обявата, публикувана на уебсайта  на Casting Talent, се обяснява, че продукцията търси „изключителен млад актьор“. Подходящият кандидат трябва да бъде на възраст между 18 и 35 години и да бъде надежден в ролята на все още незрелия Уилям.

„Това е важна роля в тази наградена драма. И ние търсим силна физическа прилика“, гласи съобщението, което уточнява, че от кандидатите не се изисква да имат предишен опит, за да получат ролята. Основното изискване, което се търси, изглежда е точно приликата с най-големия син на Чарлз и Даяна.

Кастингите за двойник на принц Уилям вече са в ход

В тази връзка времето за кандидатстване е ограничено. Снимките на „The Crown 5“ започват през септември и ще включват също Доминик Уест като принц Чарлз, Имелда Стаунтън като кралица Елизабет и Елизабет Дебики в ролята на принцеса Даяна, след майсторската интерпретация на Ема Корин в ролята на много младата лейди Даяна.

По-рано тази година, също така изтече, че Netflix търсят актриса, която да изиграе младата Кейт Мидълтън. Нейният образ ще бъде интегриран в сериала „The Crown 5“, действието, на който се развива в края на 90-те и началото на 2000-те години.

Според едни от първите слухове, Кейт все пак ще има второстепенна роля. Тя ще бъде представена в началото на любовната си история с Уилям, когато бъдещите херцози на Кеймбридж се запознават в университета Сейнт Андрюс в Шотландия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Между тениса и благотворителността с Кейт Мидълтън