Защо принц Хари се върна в Лондон?

Хари не бе виждан в Лондон от миналия септември, когато той и съпругата му Меган Маркъл присъстваха на погребението на любимата им баба, кралица Елизабет. Този път обаче, принц Хари пристигна сам в Англия, неочаквано, за да присъства на изслушване за процеса, включващ „Associated Newspapers Limited“.

Херцогът на Съсекс и други звездни имена предприеха съдебни действия срещу таблоидите

В залата бяха привлечени като пострадали лица, освен Хари, и музикантът Елтън Джон, Дейвид Фърниш, актрисите Лиз Хърли и Сейди Фрост, баронеса Дорийн Лорънс, член на Камарата на лордовете, както и майка на момче, станало жертва на расистко убийство през 1993 г.

„Жалбоподателите са открили убедителни и тревожни доказателства за престъпна дейност и сериозни нарушения на неприкосновеността на личния живот“, това са само част от думите на прокуратурата, съобщават от „People“.

Принц Хари се появи пред обективите на входа на Кралския съд с усмивка, поздравявайки присъстващите

Мнозина вече се питат дали това пътуване до Обединеното кралство всъщност не е добра възможност за смекчаване на напрежението в семейството и то в самия му пик, след публикуването на „Spare“, с оглед на коронацията на новия крал, насрочена за 6-и май в Уестминстърското абатство, на която херцозите от Съсекс са поканени, но все още не са съобщили дали ще участват.

Засега не е известно дали Хари ще се срещне с брат си Уилям и баща си Чарлз. Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 9 горещи разкрития от книгата „бомба“ на Хари