Тестът на принц Хари: Сам срещу всички на коронацията на крал Чарлз III

Какво ще се случи с Уестминстърското абатство, когато принц Хари и по-големият му брат Уилям се изправят лице в лице, за първи път след излизането на мемоарите, с обективите на фотографите, насочени към тях?

Едва ли съществува по-трънлив и спорен въпрос от този в навечерието на коронацията на крал Чарлз III. Особено след като херцогът на Съсекс ще присъства на събитието без съпругата си Меган.

Източници, близки до новите суверени, дадоха да се разбере дори и от пресата, че „нито Уилям, нито неговата мащеха Камила искат да се срещнат с Хари“, твърде наранени и ядосани от обвиненията, отправени в автобиографията на херцога на Съсекс, издадена миналия януари.

Враждебен климат очаква принц Хари във Великобритания

Според информация, идваща от кралския двор, посещението на Хари ще бъде подправено с дълбока самота, защото принцът ще бъде сам.

Според „Daily Mail“, херцогът на Съсекс се е съгласил да участва в коронацията, „за да успокои светските среди и да не разпалва още повече кавгите, които вече са в ход“.

Изглежда вече е сигурно, че Меган Маркъл ще остане в Калифорния заедно с децата си.

А позицията на Хари, според източници, е доста противоречива. Той не е достатъчно силен, за да откаже присъствието си на историческото събитие, тъй като след това трябва да се изправи пред всички последствия от постъпката си и да се окаже доживот без съюзници и то в лицето на най-близките си хора.

И всичко това без дори да се опита да възстанови онези отношения, които сега са съсипани от обвиненията и обидите, изнесени в пресата през последните месеци.

Нито Кейт Мидълтън, нито Уилям, искат да имат нещо общо с Хари и семейството му в момента. Като те определено са съгласни, че отсъствието на съпругата му Меган в Лондон в дните на коронацията може би ще задълбочи най-тежкия удар, а именно този на самотата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо принц Хари се върна в Лондон?

Hero Slider