Принц Хари последва примера на Кейт Мидълтън

Принц Хари стана част от журито във фотографски конкурс, организиран с благотворителна цел.

Миналогодишният проект на Кейт Мидълтън “Hold Still” показа, че една снимка наистина може да каже повече от 1000 думи – конкурсът показа пандемията през очите на най-засегнатите, документирайки завинаги емоциите, през които всички преминаха.

Виждайки силата на подобна инициатива, принц Хари последва примера на херцогинята и се включи като жури във фотографския конкурс “Hopes and Dreams: My Life through a Lens”, организиран от благотворителната организация WellChild, която той подкрепя.

Идеята на конкурса е била да покаже трудностите в живота на децата и младите хора с увреждания, с цел да се подобри информираността на обществото по онези проблеми, които не всеки ден виждаме.

“Децата и семействата, които имах честта да срещна през годините, работейки с WellChild, показаха невероятен оптимизъм, кураж и сила”, споделя Хари в изявление. “Бях не само горд да се включа като жури в конкурса, но и дълбоко докоснат от всяка снимка, която показва толкова много за личните истории на хората. Всеки, който е част от семейството WellChild, е истинско вдъхновение.”