Принц Хари и Меган Маркъл бяха принизени в уебсайта на кралското семейство

Принц Хари и Меган Маркъл бяха официално понижени. Снимките и биографиите на херцога и херцогинята на Съсекс на уебсайта на кралското семейство бяха изместени почти на дъното на страницата и сега се класират само над принц Андрю, който бе отстранен от кралските си задължения, след като бе свързан с осъдения сексуален престъпник Джефри Епщайн през 2019 г. Промяната изглежда е станала преди 27-ми септември.

Тя идва, тъй като Бъкингамският дворец продължава да актуализира уебсайта си след смъртта на кралица Елизабет на 8-ми септември. Нейният профил бе напълно заличен от страницата „Членове на кралското семейство“, въпреки че тя има цял раздел от уебсайта, посветен на нея от момента на писане на страницата й като кралица.

Новият ред показва крал Чарлз III в горния ляв ъгъл, а Кейт Мидълтън, сега принцесата на Уелс, до него в горния десен ъгъл. Под Чарлз е съпругата му кралицата-консорт Камила, а под Кейт е принц Едуард, граф на Уесекс и най-малкото дете на кралица Елизабет и принц Филип, който почина през април 2021 г.

Под Камила е нейният доведен син принц Уилям, който прие титлата принц на Уелс след смъртта на баба си. След принц Уилям е съпругата на Едуард – Софи, графиня ня Уесекс и Ан, кралската принцеса и единствена дъщеря на Елизабет и Филип.

Братовчедите на бившия суверен, херцогът на Глостър и херцогът на Кент и техните съпруги следват след тях. Меган, Хари и Андрю завършват списъка.

Принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от кралските си задължения през януари 2020 г.

Те се преместиха в Калифорния, за да започнат собствен живот според собствените си условия, въпреки че бяха непреклонни в непоколебимата си подкрепа за кралицата. Оттогава те са били в Обединеното кралство само няколко пъти на фона на продължаващото напрежение между членовете на семейството.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън избра червено за своя дебют в Уелс