Кейт Мидълтън избра червено за своя дебют в Уелс

Траурът приключи и двойката бе топло посрещната от своите поданици, поставяйки началото на нова ера за британската монархия. Официално е време да продължим напред. Британското кралско семейство започва нов решаващ етап от своето съществуване.

В тези съвсем скорошни дни след смъртта на кралица Елизабет, принцът и принцесата на Уелс носят знамето на Уиндзор по-високо вдигнато дори от крал Чарлз.

Кейт Мидълтън и Уилям избраха да започнат своя дебют от Уелс

И това е всичко друго, но не и съвпадение. След възкачването на трона на Чарлз III, Кейт и Уилям получиха титлите принц и принцеса на Уелс. Пътуването им започна в Хоулихед, най-големият град на остров Ангълси в северната част на страната. Това е мястото, където двойката се срещна с доброволци от станцията за спасителни лодки на RNLI и дори бе посрещната от четиригодишно детенце.

След това Кейт и Уилям се преместиха в град Суонзи, един от най-населените в Уелс. Там те посетиха църквата „Свети Томас“, приветствани топло от малката Шарлот. Знаете ли… когато Кейт Мидълтън види деца, тя се разтапя. И дори в този случай тя не направи изключение.

На момиченцето Кейт сподели: „И аз си имам Шарлот, днес тя е с плитки“. В този момент тя получи цялата любов на тълпата. Пред църквата ги посрещна голяма група любопитни граждани, почитатели на британската монархия.

Кейт и Уилям подариха усмивки и снимки на своите последователи

Това определено е новото лице, което кралското семейство иска да даде на британците. Поверителността остава в миналото на вече остарялата монархия. Сега е време за адаптация и кралските особи неизбежно трябва да се синхронизират с новото време. За момента изглежда, че планът им работи, защото срещата на принцът и принцесата на Уелс с обществото протече повече от чудесно.

Кейт Мидълтън наследи титлата принцеса на Уелс, която някога е принадлежала на лейди Даяна. Именно тя промени идеята за кралска особа, поставяйки началото на една ера, споделяща любовта на поданиците.

Сега Кейт, облечена в червено вълнено палто на бранда LK Bennet, се опитва да следва стъпките й. Голяма част от бъдещето на кралското семейство ще премине през нейните решения и тези на съпруга й.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: 7 бижута, които Кейт Мидълтън наследи от принцеса Даяна

Hero Slider