Приянка Чопра сподели мили снимки с Малти

40-годишната Приянка Чопра доказа, че да бъде майка е нейното ново аз, благодарение на последните си снимки в Instagram. Актрисата сгуши дъщеричката си Малти близо до себе си, стоейки на верандата.

Тя бе облечена в бяло горнище с копчета и маслиненозелени шорти, докато седеммесечното момиченце бе в бял тоалет с волани, комбиниран с лента за глава и гривна за глезен. На една от двете снимки, малките краченца на Малти се виждаха върху лицето на Приянка, което очевидно разсмива чаровната съпруга на Ник.

„Любов като никоя друга ❤️“, написа красавицата под сладкия пост. Не отне много време на последователите й да отговорят с много любов в секцията за коментари.

Преди Приянка да стопли сърцата на последователите си с нов снимки, тя привлече вниманието отново, защото бе снимана в стилен тоалет, докато се отправяше към работна среща на 19 август. Когато Приянка не е навън сама, тя прекарва времето си със съпруга си Ник Джонас. Певцът е и баща на малката Малти.

Влюбената двойка бе забелязана да се наслаждава на вечерна среща в в Catch Steak в Лос Анджелис, Калифорния, на 17 август. Те демонстрираха силната си любов като се държаха за ръце и се усмихваха на камерите, докато се разхождаха извън заведението.

Както винаги, Приянка и Ник бяха подбрали стилни тоалети за излизането си. Визията на Приянка се състоеше от прасковено горнище и дълга подходяща пола с цепка. Ник пък се отличаваше с бежава риза с копчета, с къси ръкави и черни флорални мотиви по нея, в комбинация с тъмен панталон.

В събота Приянка Чопра сподели oще кадри в Instagram

На тях можеше да видим Киран Матур, лелята на актрисата, която държи дъщеричката й в ръце. Както и до сега, лицето на Малти остана скрито.

Приянка и Ник са много внимателни със снимките, които публикуват, за да не покажат лицето на момиченцето в интернет. Въпреки това, те обичат да споделят моменти от ежедневието си с нас.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ник Джонас с мили думи за дъщеричката си Малти