Ник Джонас с мили думи за дъщеричката си Малти

„Невероятната“ дъщеричка на Ник Джонас и Приянка Чопра Джонас прекара 100 дни в болница, след като се роди преждевременно. „Малти е невероятна. Тя ми носи много радост“, каза съпругът на индийската актриса Приянка Чопра.

Междувременно щастливата майка на момиченцето сподели снимка, на която държи дъщеричката си,в компанията на най-добрата си приятелка и нейното дете. Под фотографията Приянка написа: „22+… и сега с нашите бебета… обичам те“. Виждаме, че лицето на Малти е прикрито от емотикон във формата на сърце.

„Радваме се да потвърдим, че имаме детенце от сурогатна майка“, каза любимата ни звездна двойка в съвместно изявление в Instagram през януари. „Уважително молим за поверителност през това специално време, в което да се фокусираме върху семейството си“, сподели Ник.

Певецът Ник Джонъс и актрисата от Куантико започнаха да се срещат през май 2018г. и се сгодиха само два месеца по-късно

Изненадващо за всички, влюбената двойка се ожени на пищна церемония през декември същата година. В нея Ник и Приянка съчетаха индуистки и християнски традиции.

За последно щастливите родители споделиха обща снимка с дъщеричката си на Деня на бащата. Там отново е прикрито лицето на малката Малти, за да може родителите да запазят нейната поверителност.  „Първият ден на бащата с моето малко момиченце“, написа Ник Джонас към снимката. „Благодаря ти @priyankachopra за това, че ме направи баща, обичам те толкова много. Честит ден на бащата на всички татковци “.

По-малкият брат на Ник – Франки сподели наскоро, че брат му е „удивителен“ баща. А Кевин от своя страна каза: „Той наистина намери толкова много радост в това. Щастливи сме за него“.

Обявявайки раждането на Малти Мари, Ник Джонас и Приянка бяха написали съвместни публикации в социалните медии на Деня на майката, които гласяха: „След повече от 100 дни в интензивното отделение, нашето момиченце най-накрая си е у дома. Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква определено ниво на вяра и докато нашето беше няколко предизвикателни месеца, това, което става пределно ясно, в ретроспекция, е колко ценен и съвършен е всеки момент“.

Ник и Приянка изживяха тежки моменти, които ги сплотиха като семейство повече отколкото и те самите са предполагали.

Голямото семейство Джонас приветства още един нов член, тъй като Джо Джонас и Софи Търнър станаха родители за втори път.

Hero Slider