Приянка Чопра пише мемоарите си

В интервю за Harper’s Bazaar Приянка разказа как изглежда ежедневието й, разкривайки, че всеки ден отделя по два часа, за да пише мемоарите си.

Книгата ще обхване последните 20 години от живота й и ще разкаже повече за кариерата и преживяванията й в личен план. Мемоарите ще се казват “Unfinished”, като Приянка се пошегува, че в момента те са буквално незавършени, защото писането им става много бавно.

Според нея животът й е много щур, но ние смеем да й опонираме – след изключително успешния старт в Боливуд, днес актрисата може да се похвали и с роли в Холивуд, и то в успешни продукции.

Вижте и защо Приянка заслужи мястото си в нашия списък за най-добре облечените звезди през 2019 година.

През 2016 година тя се включи в гигантската вселена на Marvel, озвучавайки героинята Мис Марвел във видеоигра по комиксите. Следващата година пък се включи във филма “Спасители на плажа”, редом до Зак Ефрон и Дуейн Джонсън.

Сега работи върху няколко продукции, като сред тях има и Холивудски, и Боливудски филми.

Приянка Чопра за брака с Ник, екстравагантните сватби и Меган Маркъл

В интервюто си разказва и за отношенията си с Ник, като разкрива, че е решила, че трябва да излезе на среща с него, след като е гледала видеото на песента му “Close”. Сега, когато двамата живеят заедно, всеки техен ден започва и свършва с музика и много често точно тази песен намира място в техния плейлист.