Приянка Чопра за брака с Ник, екстравагантните сватби и Меган Маркъл

Приянка Чопра разказва как са се променили отношенията й с Ник, откакто се ожениха. Заедно с това ни споделя и за приятелството си с Меган.

Според Приянка всичко значително се е променило между нея и Ник, след като започнаха семейния си живот заедно.

“Никога не съм предполагала, че това да си приятелка на някого и негова жена са толкова различни неща. Когато си кажеш клетвата към любимия, ти го избираш за твоето семейство, вече имаш отговорност към него. Това дава едно много различно спокойствие. Същевременно имаме възможността да се опознаваме по-добре с всеки изминал ден”, споделя пред ELLE актрисата.

Когато я питат за повече детайли около множеството им сватби, тя решава да ги определи с думата “екстравагантни”. Разказва, че са имали само месец и половина да планират всичко и нещата са станали изключително бързо, но не са се притеснили от това.

В интервюто се споменава и името на Меган Маркъл, за която Приянка казва, че винаги е била сигурна, че ще постигне велики неща.

“Мегс, тя е предопределена към величие. Тя е родена да донесе промяната и да бъде важна фигура в развитието на обществото”, бяха точните й думи, с които описа близката си приятелка.

Popular