Подкастът на Ким Кардашиян победи този на Меган Маркъл в Spotify

През последните часове класациите на Spotify ни поднасят няколко истински обрата. След като научихме, че новата песен на Maneskin – “The Loneliest” e най-слушаната песен в света в платформата за стрийминг, днес открихме също, че подкастът на Ким Кардашиян достигна върха в класациите, изпреварвайки този на Меган Маркъл.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Spotify Podcasts (@spotifypodcasts)

Подкастът, създаден от 41-годишната бивша съпруга на Кание Уест, е озаглавен „Kim Kardashian’s The System: The Case of Kevin Keith“. Той разглежда с голямо внимание и с много детайлност случая с мъж от Охайо /известен като Кевин Кийт/.

Въпросният човек първо бе осъден на смърт за извършването на тройно убийство, а след това присъдата му бе променена на безусловна доживотна присъда. И всичко това благодарение на намесата на бившия губернатор Тед Стрикланд, която се състоя през 2010 г.

Подкастът на Ким Кардашиян достигна огромен брой последователи

Въпреки че в момента са пуснати само три епизода от подкаста на Ким, проектът вече достигна огрмен брой последователи. Сигурни сме, че тук допринасят и въпросните 331 милиона последователи, достигнати от Ким Кардашиян в Instagram. Със сигурност те се включват по масивен начин към аудиторията на подкаста и така той успя да измести този на Меган Маркъл.

В момента подкастът на херцогинята на Съсекс се намира на четвърто място в класациите, след като беше номер едно миналия месец, точно когато бе уснат и първият епизод.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Spotify Podcasts (@spotifypodcasts)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Впечатляващата връзка между Ким Кардашиян и Balenciaga