Пипа Мидълтън избра острова на Брандо за медения си месец

Пипа Мидълтън и нейния избраник Джеймс Матюс избраха остров Тетиароа във Френска Полинезия за своя меден месец.

Двойката се ожени на пищна церемония в събота в графство Бъркшир, а партито продължи до малките часове на следващия ден. Днес е първият ден от медения им месец на едно от най-райските кътчета на Земята. Очаква се да бъдат посрещнати със серенада от полинезийци с цветни гирлянди, след което те ще се усамотят в самостоятелна вила за седмица.

Вижте oще снимки от сватбата на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс!

Остров Тетиароа принадлежеше на кино легендата Марлон Брандо. Актьорът купува мястото през 1966 г. за 15 000 британски лири. След смъртта му през 2004 г. то е превърнато в луксозен екокурорт “Брандо”, където цените на нощувките започват от 3000 лири.

Курортът, където Пипа и Джеймс ще отседнат, се състои от 35 усамотени вили с външна баня, басейн, люлеещи се столове. Охлаждащите системи са с морска вода, а електричеството – от слънчеви панели. В курорта от няколко седмици е и бившият американски президент Барак Обама, за да пише мемоарите си.

Сватбата на Пипа и Джеймс е едно от най-дългоочакваните събития във Великобритания тази година. Сред гостите се откроиха принцеса Юджийн в тъмносиня рокля, братът на Кейт и Пипа – Джеймс, придружен от приятелката си Дона Еър, а също и тенис звездата Роджър Федерер. Принц Хари пък пропътува над 100 мили, за да вземе приятелката си Меган Маркъл, която бе поканена на приема след церемонията.