Педро Паскал може да замени Bad Bunny в най-новия спин-оф на „Spider-Man“

Не е тайна, че актьорът Педро Паскал и певецът Bad Bunny са две от най-следваните личности в момента. Всъщност Паскал се завърна на сцената след огромния успех, постигнат с първи сезон на „The Last Of Us“, където го видяхме да играе ролята на Джоел Милър заедно с Бела Рамзи.

Bad Bunny, от своя страна, не се задоволява с множеството си награди. Освен че е главен герой на клюкарсските страници с оглед флирта си с Кендал Дженър, пуерториканският певец и продуцент се насочва и към актьорска кариера, като напоследък успява да вземе участие във все по-значими проекти.

След като го видяхме в малка епизодична роля в „Бързи и яростни 9“, във филма с участието на Брад Бит – „Убийствен влак“ и в телевизионния сериал „Narcos: Mexico“, Bad Bunny трябваше да участва и в „El Muerto“, новият спин-оф на „Spider-Man“.

Дали обаче певецът може да бъде заменен от Педро Паскал?

Да, точно така, през последните няколко часа се разпространи слухът, който предстои да бъде потвърден, според който ролята, която вече е поверена на Bad Bunny, може да премине директно в ръцете на Педро Паскал.

„Може би ще ме заменят с Педро Паскал“, сподели артистът пред списание „Time“, шегувайки се с може би не толкова далечната възможност за трансформация на ролята му, която според него може да бъде поверена на звездата от „The Last Of Us“. Звезда, която винаги сме си мечтали да участва в света на Marvel.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Bad Bunny хвърли смартфона на фен