На 40-ия си рожден ден Парис Хилтън обяви четвъртия си годеж

Русокосата милионерка е казала “да” на половинката си навръх Свети Валентин.

Вчера Парис Хилтън навърши 40 години и използва повода, за да обяви друга щастлива новина – сгодена е.

Половинката й от малко повече от година, Картър Риъм, е избрал да й предложи ден преди Свети Валентин, когато двамата с още няколко нейни близки се събрали на частен остров, за да отпразнуват както Деня на влюбените, така и рождения ден на Парис.

Вчера Хилтън сподели серия от снимки, заснети малко след като тя е казала “да”. За кадрите тя носи бяла рокля от Retrofete, допълнена от корона от Loschy и прозрачни ръкавици със скъпоценни камъни.

Пръстенът, който Картър е избрал, е специално създаден за Парис и кръстен на нея от бижутера Жан Дусе, правнук на Луи Картие.

“Развълнувана съм за новата глава от живота ми с партньор, който толкова много ме подкрепя”, споделя пред Vogue щастливата Хилтън. “Той несъмнено си заслужаваше чакането.”

Картър е четвъртият годеник на Парис. Преди това звездата бе за кратко сгодена за Крис Зилка през 2018 година, а през 2005 година Парис Лацис й предложи с не един, а 15 различни пръстена. Първият брак на Хилтън бе още през 2002 година за модела Джейсън Шоу.

Егоизъм провали годежа на Парис Хилтън

39-годишният Картър Риъм е автор и предприемач, собственик на марката M13 Ventures. С Парис се познават от 15 години, но започват връзката си през ноември 2019 година.

Popular