Парис Хилтън създаде най-романтичния парфюм в света

Парфюмът на Парис Хилтън дебютира една година след сватбата на светската личност. Сигурни сме, че всяка бъдеща булка вече мечтае да се похвали с този аромат в най-важния си ден. Е, най-известната наследница определено знае как да плени цялото ни внимание.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

Всички си спомняме гащеризоните Juicy Couture, искрящите чокъри и ленти за глава, мини роклите с гол гръб, декорирани с микро кристали, искрящия розов гланц за устни, обилния тен и „златните сенки за очи“. И, да, можем да продължим така до безкрай – с розовите коли и емблематичното чихуахуа в ръка.

„Love Rushот Парис Хилтън

Вдъхновяващ и перфектен аромат за сватбения ден на всяка дама… Нарича се „Love Rush“ и е 29-ият аромат на нейния бранд Paris Hilton Fragnances, създаден през 2015 г. Винаги с безпогрешен силует и опаковка във формата на женско тяло /винаги перфектно облечено/, неслучайно „Love Rush“ излиза на пазара на 11 ноември.

Напълно символичен избор, олицетворяващ първата годишнина от сватбата на Парис Хилтън. Но това не е всичко. Този силует, създаден специално за нея от парфюмериста Клемент Гавари три дни преди сватбата, бе носен от самата Парис по пътя й до олтара, за да каже заветното „Да“ на съпруга си Картър Реъм.

Ароматът зад парфюма „Love Rush

Романтичен мирис с нотки на италиански бергамот, нектар от бяла кайсия, гардения, сандалово дърво и орхидея, с ванилов послевкус…. За нула време този сладък и устойчив аромат се превръща в любим на всяка булка. Но също така и на онези от нас, които носят „манията по Париж“ в сърцата си.

Според самата Парис Хилтън, която винаги е обичала хората да носят щипка от нейния стил, за да го съчетаят подходящо с личния си такъв, „това е най-интимният парфюм, този, който носех на сватбата си. Още от дете мечтаех за този ден, а ароматът го направи още по-специален и запомнящ се. Всеки път, когато нося „Love Rush“ се чувствам потопена в истинска любов и щастие“, пише тя в официалния сайт на Paris Hilton Fragnances.

Опаковката не прави изключение. Оформена като женствен силует, тя напомня на булчинската рокля на Хилтън, със сладко бюстие и пола тип русалка. Още едно вдъхновение за тези, които организират най-важния си ден и все още са в открито море що се отнася до избора на перфектната рокля.

Но новините, свързани с Парис не свършват дотук. Според „People“ всъщност, ароматите на най-известната наследница скоро ще пристигнат и в Метавселената. Но това е една съвсем друга история…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Paris Hilton Fragrances (@parishiltonfragrances)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън на езерото Комо