Парис Хилтън публикува серия красиви снимки със сина си

Парис Хилтън категорично се отказва от ролята на светска дама, решена да се посвети на най-скъпото си. На 42-годишна възраст американската наследница посрещна първото си дете, плод на любовта със съпруга й Картър Реъм.

Демонстрацията на изцяло новия ход на живота й пристигна със серия от много нежни снимки на майка и син, директно в Instagram профила на звездата.

Както добре виждаме, на първия черно-бял портрет е изобразена Парис, която изключително фино държи малкия Финикс . Момченцето се роди през февруари, а негов баща е Картър Реъм, дългогодишен приятел на семейство Хилтън и съпруг на Парис от 2021 г.

„Ти си цялото ми сърце“, пише Парис Хилтън  под кадрите

Припомняме ви, че първите официални снимки на мъничето бяха споделени от американската наследница в социалните мрежи в края на февруари, придружени с думите: „Малък Финикс, ти си целият ни свят“.

Първородният син на Парис е роден от сурогатна майка, увенчавайки голямата семейна мечта на Хилтън, която бе заявила пред „People“: “Толкова съм щастлива, че Картър и аз се намерихме, винаги съм искала да стана майка”.

Кой знае? Може би съвсем скоро ще се появи и малкото братче или сестриче на Финикс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън ни разкрива повече за мемоарите си