Парис Хилтън ни разкрива повече за мемоарите си

За много милениали и представители на Gen-Z , Парис Хилтън е огромна звезда и пример за подръжание. Издигнала се до IT-girl от началото на 2000-те, главно благодарение на папарашки снимки и нощни скитания по партита, американската наследница е истинско олицетворение на самосъздала се знаменитост.

Парис използва правилно нарастващата си известност, за да изгради своето солидно наследство, формирано благодарение на участия в различни риалити предавания като „The Simple Life“, на използването на крилатата фраза „That’s hot“, на хита „Stars Are Blind“ и изключително успешната си линия парфюми.

„Това бе първият път, в който се осмелих да се покажа в цялата си уязвимост“, споделя звездата. В книгата, озаглавена „Paris: The Memoir“, тя разказва собствената си много лична история. Наследницата ни разкрива предисторията на някои от най-обсъжданите моменти от живота си, като секс записа, и засяга въпроси като борбата си с ADHD /дефицит на вниманието/, както и болезненото време е Provo Canyon School, център за лечение на младежи с психиатрични проблеми.

Мемоарите на Парис Хилтън обаче предлагат на читателите си и моменти на лекомислие, както и завладяващи истории от поп културата, като например как се появява емблематичната й снимка с Бритни Спиърс и Линдзи Лоън.

Парис Хилтън по-откровена от всякога

Американската наследница споделя, че е била подтикната да сподели житейската си история от реакциите към документалния филм „This Is Paris“ от 2020 г. В него тя открито обвини Provo Canyon School в малтретиране, шокирайки света и родителите си.

„Това бе първият път, когато се съгласих да се покажа в цялата си уязвимост, разкривайки истинската си същност“, казва Хилтън пред Vogue, говорейки по Zoom от дома си в Лос Анджелис.

„Този документален филм промени живота ми“, добавя още звездата, коментирайки, че създаването на филмовия проект е стимулирало терапевтични разговори с родителите й, правейки ги „по-близки от всякога“.

Така Парис се чувства по-мотивирана от всякога да стигне още по-дълбоко в тази история. „Това бе само началото на едно пътуване на себеоткриване. Медиите контролират историята на живота ми повече от двадесет години. Чувствах, че е време да кажа моята истина. И че трябваше да го направя сама“, коментира гордо звездата.

Парис няма търпение да разбере как нейните близки и останалият свят ще реагират на мемоарите. Има и още един по-специален човек, чието мнение я интересува. Това е мнението на Никол Ричи, нейна любов от детството и партньор в „The Simple Life“.

Книгата е изпълнена с прелюбопитни моменти, в които двете тръгват да завладяват света, всявайки хаос. Преди години отношенията им претърпяха лек крах, но сега всичко между звездите е наред. „Беше толкова забавно да изживея отново всички тези моменти, да си припомня сладките спомени, които имаме, които ще запазя в сърцето си  завинаги“, споделя още тя.

„Изпратих й книгата точно тази седмица. Така че трябва да я види възможно най-скоро“, заключи американската наследница.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън разкри името на сина си