Парис Хилтън разкри името на сина си

Няколко седмици след като обяви раждането на първото си дете, Парис Хилтън разкри името на сина си в своя подкаст.

„Моето красиво момченце се казва Финикс Барън Хилтън Реъм. И Картър и аз сме толкова горди да го приветстваме на този свят“, сподели тя в сряда, 22 февруари.

41-годишната наследница сподели, че планира да кръсти бъдещата си дъщеря Лондон. „Планирам имената на децата си от години“, добави тя, отбелязвайки, че Финикс всъщност символизира „надежда, прераждане и трансформация“.

Парис Хилтън е избрала второто име на сина си в чест на покойния му дядо Барън Хилтън

„Той винаги е бил мой ментор. Възхищавах се толкова много на дядо си, бяхме толкова близки и ми липсва всеки ден, така че наистина исках да го почета, като кръстя първия си син на него“, сподели още Парис.

Женени от една година, американската наследница и Картър Реъм обявиха раждането на детенцето им от сурогатна майка на 25-и януари, като споделиха нежен кадър в Instagram.

„Никой не знаеше, дори майка ми и сестра ми. Имах чувството, че животът ми вече е толкова публичен…, че исках да направя това сама с Картър. Сключихме пакт, той и аз“, разказа още Парис Хилтън в своя подкаст, преди да припомни отново колко е „влюбена“ в сина си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Парис Хилтън стана майка на момченце