Памела Андерсън ще разкаже истинската си история в документален филм за Netflix

Актрисата обяви, че е подписала договор със стрийминг платформата за създаването на документален филм за живота си.

Памела Андерсън не е жертвата, каквато я представят, и сега е готова да го докаже. Малко преди края на сериала “Pam & Tommy”, който разказа историята на най-трудния период от живота на Андерсън, без да получи нейното съгласие преди това, актрисата иска да покаже своята версия на случилото се.

Това обяви тя в първата си публикация в Instagram от година насам.

Пам бе споделила, че повече няма да бъде активна онлайн, след като се омъжи за бодигарда си Дан Хейхърст миналата година. Днес те се развеждат и тя отново е готова да застане под светлината на прожекторите, но преди това да се случи иска да си върне достойнството като сподели истинската история на живота си.

Ще направи това с документален филм за Netflix. Според медиите отвъд Океана проектът се подготвя от няколко години, но чак сега е официално одобрен. В създаването му участва и един от синовете на Памела и Томи Лий – Брандън Томас Лий.

Вероятно филмът е получил зелена светлина чак сега, след като “Pam & Tommy” завладя зрителите, разкривайки скандални подробности за скандалния брак на Андерсън и Лий.

Тренировъчният режим, който превърна Лили Джеймс в Памела Андерсън