Тренировъчният режим, който превърна Лили Джеймс в Памела Андерсън

Въпросът, на който винаги ще търсим отговора – какво е нужно, за да имаме тялото на Памела Андерсън.

Трансформацията, която Лили Джеймс претърпя за участието си в “Pam & Tommy”, е може би една от най-добрите сред последните филмови проекти. Зад нея обаче не стои само добре подбраният костюм или експертната работа на гримьорите и коафьорите. За да се преобрази в Памела Андерсън, Лили се е подложила на пет месеца усилени тренировки и резултатът очевидно си заслужаваше.

Тежкият тренировъчен режим е бил съставен от звездния треньор Мат Беван. Сега пред британския Vogue той разкри какви точно са били целите им с Лили в началото на целия процес и как са успели да постигнат желаните резултати.

“Трябваше да пресъздадем вроденото самочувствие и сила на Андерсън, докато същевременно се постараем Лили да изглежда възможно най-естетически близко до нея”, споделя Мат.

Заради пандемията обаче пред тях имало още едно предизвикателство – всички тренировки е трябвало да бъдат онлайн, и то в нестандартни часове от деня. Дали сутрин в 5:30, или вечер след 17-часов работен ден, но това не е спряло Лили.

“Трябваше да бъдем креативни и да използваме леки дъмбели, ластици за тренировка, дискове и дори кърпи (да, тези, с които принципно човек би се забърсал)”, споделя още треньорът. Първоначално упражненията са били по-леки с фокус върху правилното им изпълняване, а след това е дошъл ред на тренировките за цялото тяло, кардиото и кръговите тренировки.

Сред най-често срещаните упражнения са били мъртвата тяга с дъмбели, гоблет клек и напади. Нерядко са използвали стратегията за оптимизиране на тренировките с редуване на движения за горната част на тялото с долната, така че да се активира всеки мускул.

По отношение на диетата също е имало големи промени в режима на Джеймс. “Избрахме да останем с по три основни ядения на ден и няколко снакове. Не искам никой да се лишава от това, което обича, затова позволихме в диетата й да има по едно или две неща, с които да се поглези всяка седмица”, споделя Мат. Забранените храни и напитки са били малко – диетата й е била без рафинирана захар и алкохолът е бил позволен само през уикенда. Останалото са постигнали с много добра хидратация и усилени тренировки.