Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс

Памела Андерсън се омъжи за пети път. Актрисата и модел каза “да” на влиятелния холивудски продуцент Джон Питърс.

Новият съпруг на Памела е сред влиятелните имена в Меката на комерсиалното кино. Името му стои зад филми като “Роди се звезда”, “Батман: Завръщането”, “Този див, див Запад” и още.

Любопитни факти около сватбата на Памела (52) и Джон Питърс не липсват. Както Пам, така и Питърс се е женил и развеждал четири пъти преди това.

И още – двамата с Памела са били гаджета преди. Първият им романс датира отпреди 30 години, а повторното им събиране е от преди няколко месеца. “Памела все още не е реализирала своя пълен потенциал. В нея има много повече от онова, което е видимо за окото”, заяви Питърс след сватбата.

74-годишният продуцент сподели още: “Тя ме подлудява – по един хубав начин. Вдъхновява ме. А аз я закрилям и се държа с нея така, както тя напълно заслужава”.

Последната връзка на Памела преди да се събере с Питърс завърши болезнено за нея. Актрисата се раздели шумно с френското си гадже Адил Рами, след като го уличи в изневяра. Viva Pamela, която отново възкръсва от пепелта

Пам има две деца от брака си с Томи Лий, а сред известните й (и доста бурни) връзки беше и тази с Кид Рок. Една от дългогодишните любими на Джон Питърс пък е звездата Барбра Стрейзанд. Именно Питърс е нейният продуцент в оригиналната лента “Роди се звезда” от 1976-та, където Барбра си партнира с Крис Кристоферсън.