Пълната промяна на Есмер Омерова след развода

След развода с Благой Георгиев, Есмер Омерова символично – и драстично – е променила цялостната си визия.

Типично по женски, тя отбелязва началото на новия си живот с различен цвят на косата.

Тъмнокосата Омерова се е преобразила в платинена блондинка и от “двойничка на Анджелина Джоли” сега по-скоро се доближава до излъчването на Памела Андерсън. Есмер редовно качва и снимки на свои визии, а стилът й днес е по-екстравагантен.

Явно е намерението рускинята всячески да покаже, че е обърнала окончателно гръб на Благой, с когото имат момченце. Двамата се разделиха официално през март след почти три години бурна връзка, белязана от много романтика, но и от задушаваща ревност от страна на Есмер. Или поне такава е версията на Георгиев за причините бракът му толкова бързо да пропадне.

Българинът и зеленооката красавица имаха бурна йо-йо връзка, която узакониха през 2015-а. Имат момченце на почти две години. Въпреки романтичните селфита, публичните обяснения в любов, екзотичните почивки, подаръците и красивото сватбено тържество, което се състоя в Русия, за последователите им не останаха скрити търканията между двамата влюбени.

Няколко пъти по време на връзката им Есмер изтриваше всички свои снимки с Благой. Следваха сдобрявания, след които рускинята и шампионка по аржентинско танго отново се връщаше в режим на общи снимки и обяснения в любов.

“Благо Джизъса” има други две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова. Докато тя беше бременна с дъщеря им Йоанна (7), Благой изживя страстна авантюра с фолкпевицата Лияна. След като детето се роди, футболистът се върна при майката и дори се появи второ дете – синът им Давид (5).

Семейството обаче се закрепи временно – докато Благо не залитна по манекенката Куини-Алис Николова в края на 2014-а. След също толкова публична, но кратка любов с нея, той я замени с Есмер още през пролетта на следващата година.

Според последните слухове, в момента той се среща с певицата Гери-Никол.