Благой Георгиев се развежда – потвърди, че напуска Есмер

Раздялата на Благой Георгиев и руската му съпруга Есмер официално бе потвърдена от футболиста.

Благой разказа в предаването “Папараци”, че с майката на третото му дете се развеждат. Един финал, който за съжаление май бе очакван за всички, които познават миналото на футболиста.

“С Есмер сме разделени официално, разводът е по взаимно съгласие”, каза Благой.

Той увери зрителите, че раздялата с рускинята е минала без лоши чувства. “Разделяме се като приятели, имаме дете, няма смисъл да се караме и да създаваме интриги”, бе версията на Георгиев. Той уточни още, че в раздялата няма пръст трети човек. Междувременно Есмер, която се подвизаваше в Инстаграм като Есмер Георгиева, вече е върнала моминската си фамилия – Омерова. И е изтрила всички свои снимки с Благой.

Бурна любовна история

Българинът и зеленооката красавица имаха бурна йо-йо връзка, която узакониха през 2015-а. Имат момченце на година и половина. Въпреки романтичните селфита, публичните обяснения в любов, екзотичните почивки, подаръците и красивото сватбено тържество, което се състоя в Русия, за последователите им не останаха скрити търканията между двамата влюбени.

Няколко пъти по време на връзката им Есмер изтриваше всички свои снимки с Благой. Следваха сдобрявания, след които рускинята и шампионка по аржентинско танго отново се връщаше в режим на общи снимки и обяснения в любов.

Историята се повтаря

Известният като “Благо Джизъса” футболист на “Терек” има други две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова. Докато тя беше бременна с дъщеря им Йоанна (7), Благой изживя страстна авантюра с фолкпевицата Лияна. След като детето се роди, футболистът се върна при майката и дори се появи второ дете – синът им Давид (5).

Семейството обаче се закрепи временно – докато Благо не залитна по манекенката Куини-Алис Николова в края на 2014-а. След също толкова публична, но кратка любов с нея, той я замени с Есмер още през пролетта на следващата година.

Синът им Елай ще остане при майка си в Русия. Благой заявява, че никога не е имал намерение да го отделя от майка му. Сега той най-вероятно ще се върне в България и ще продължи да пътува обратно до Москва, за да вижда най-малкото от децата си.