От Джъстин Бийбър до Леонардо ди Каприо – 30 известни личности в една песен

Рапърът Lil Dicky създаде песен, в която пеят над 30 известни личности, включително Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, Майли Сайръс и дори Леонардо ди Каприо.

Ако сте чували за Lil Dicky, най-вероятно го асоциирате с неговото шеговито поведение и несериозен характер. В този случай обаче той се е заел с важен проект екологичен проект. Леонардо ди Каприо и някои от най-големите имена в музикалната индустрия се включиха в инициативата.

Рапърът създаде песен “Earth”, чиято цел е да се разпространи информация за проблемите с околната среда и замърсяването на природата. Изпълнителят е избрал да направи това с отново забавен характер, като в ролята на анимационни животни включи много известни личности.

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

Джъстин Бийбър се превъплъти в маймуна, Ариана Гранде беше зебра, Шон Мендес беше носорог, а Орландо Блум и Кевин Харт влязоха в ролята на самите себе си.

Заедно с тях бяха много други известни личности – вижте ги в клипа по-долу.

Изпълнителите се надяват да привлекат вниманието на хората по този въпрос, когато се обединят всички в подобен проект. Едновременно с това Lil Dicky ще дари всичките пари от песента в благотворителната организация на актьора от Титаник “Leonardo DiCaprio Foundation”.

И “Оскар”-ът отива при… Леонардо ди Каприо!

Първо Кит Харингтън, а сега и… Джейсън Момоа