Не пропускайте излъчването на тазгодишните Оскари

Всички звезди ще присъстват на партито на Vanity Fair America по случай наградите Оскар 2023. И най-хубавото е, че тази година можем да се присъединим към събитието не с едно, а с цели две предавания на живо от червения килим.

Първо, в неделя, 12 март, Франклин Леонард ще се присъедини към Кейти Рич и Майк Хоган от Vanity Fair за предаване на живо, изпълнено с интервюта с популярни звезди и коментари за тазгодишните Оскари. Дотогава вече ще знаем кой е надделял във всяка категория и дали аутсайдерът „Всичко навсякъде наведнъж“ е успял да спечели статуетката за най-добър филм.

Предаването, озаглавено „След наградите“ с Vanity Fair, ще бъде излъчено във VF.com, както и в каналите на Vanity Fair в YouTube и Twitter.

След това можем да се включим и в „Шоуто на Vanity Fair Oscar Party Live“. Дотогава червеният килим ще бъде претъпкан с номинирани и победители, както и с множество знаменитости, които, макар и да не са номинирани, имат огромното желание да демонстрират елегантни тоалети и да празнуват редом до колегите си.

Повече от 25 години Vanity Fair кани носителите на Оскар и номинираните на частно парти

Парти, на което ще присъстват най-горещите звезди на Холивуд, веднага след церемонията по награждаването. Това определено е събитието, което не трябва да пропускаме. Очаква се да видим звезди като Били Айлиш, Тимъти Шаламе и дори Леонардо ди Каприо.

От Дженифър Анистън и Брад Пит до Дженифър Лопес и Бен Афлек, през Селена Гомес, Джъстин Бийбър, Гуен Стефани и Блейк Шелтън, очаква се 12 март да се превърне в една от най-емблематичните звездни нощи и остава само ден, за да станем свидетели на събитието… И то от първи ред.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лейди Гага няма да изпълни песента „Hold My Hand“ на Оскарите