Лейди Гага няма да изпълни песента „Hold My Hand“ на Оскарите

Не, за съжаление няма да станем свидетели на изпълнение на Лейди Гага по време на Оскарите в неделя, въпреки че звездата е номинирана в категорията „Най-добра песен“.

Исторически погледнато се очакваше номинираните да представят изпълненията си по време на наградите. Но директорът на събитието Глен Вайс сложи край на всички спекулации в сряда, като сподели на пресконференция, че Гага, която е номинирана за песента си в „Top Gun: Maverick“, е твърде заета със снимките на „Joker: Folie à Deux“, за да подготви своето представление за церемонията.

Въпреки това Лейди Гага ще присъства на Оскарите като номинирана

Всички останали песни, борещи се за същата награда, ще бъдат изпълнени по време на шоуто: „Applause“от „Tell It Like a Woman“, „Lift Me Up“ от „Black Panther: Wakanda Forever“, „Naatu Naatu“ от „RRR“ и „This Is a Life“ от „Всичко навсякъде наведнъж“.

Това можеше да е третото участие на Лейди Гага на Оскарите. Преди това тя изпя „Til It Happens to You“ от „The Hunting Ground“ през 2016 г. и „Shallow“ от „A Star Is Born“ с участието на Брадли Купър през 2019 г., с която спечели Оскар.

Гага ще играе заедно с Хоакин Финикс в предстоящото музикално продължение на „Жокера“ от 2019 г. На пръв поглед изглежда, че тя ще бъде Харли Куин, но от Warner Bros. все още не са потвърдили ролята на певицата.

95-ите Оскари ще бъдат водени от Джими Кимъл и ще се излъчват на живо в неделя, директно от Dolby Theatre в Холивуд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лейди Гага ни дава пръв поглед върху „Joker: Folie à Deux“

Hero Slider