Хари Стайлс си дава време преди следващата филмова роля

Хари Стайлс е част от актьорския състав на два от най-дълго чаканите филми за тази година. И двата ще дебютират на най-големите филмови фестивали в света.

Миналата година Хари дебютира като Ерос в кинематографичната вселена на Marvel. Имаше дори слухове, че ще се присъедини към бъдещ проект на „Междузвездни войни“. Но е факт, че първата любов на звездата си остава музиката.

В интервю, изпълнителят коментира статуса си на начинаеща екранна сензация, намеквайки, че не е приемал ново актьорско начинание, нито дори такова, което да се развива в далечна, далечна галактика.

„Не си представям, че бих снимал филм скоро“, сподели Хари. Любимият ни певец опроверга и спекулациите за участието си в „Междузвездни войни“, отбелязвайки: „За първи път чувам за това.“

Хари Стайлс със сигурност ще застане пред камера един ден

Засега той прегръща креативността, която музиката му предоставя, споделяйки, че животът на снимачната площадка изисква много бездействие: „Когато правите музика, нещо се случва. Чувствате се наистина креативно и това подхранва удовлетворението ви. Голяма част от актьорската игра е да не правите нищо, да чакате. Ако това е най-лошата част, тогава е доста добра работа. Но просто не намирам тази част от нея за толкова удовлетворяваща. Харесва ми да го прая в момента, но не мисля, че ще го правя много дълго.“

Не е изключено все пак Хари да влезе в нови роли. „Мисля, че отново ще дойде време, когато ще го пожелая“, каза той.

Стайлс направи своя филмов дебют във впечатляващия филм на Кристофър Нолан – „Дюнкерк“, през 2017 г. Предстоящите му проекти „Don’t Worry Darling“ и „My Policeman“ ще направят своя дебют на филмовите фестивали във Венеция и Торонто по-късно през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс ще участва в новия филм на Marvel