Оливия Родриго ни изненада с нова коледна песен

Само на 5-годишна възраст, Оливия не само се е научила да пише, но директно е положила основите на кариерата си на певица и текстописец. В спалнята си тя е композирала коледната песен, която сега имаме щастието да слушаме, наречена „The Bels“.

Докато всички останали момиченца са си играели с кукли на нейната възраст, Оливия Родриго вече е разработвала хитове и дори не е предполагала какъв потенциал ще имат в бъдеще.

Е, певицата ревниво пазеше песента си като таен дневник, докато не настъпи моментът, в който да ни сподели цялото парче. Любопитното тук е, че тя не избра Spotify или социалните си профили, за да пусне сингъла, а го изпрати директно на най-верните си фенове под формата на съобщение. Съобщение, което повече ни прилича на поздравителна картичка от скъп приятел, който живее на разстояние и иска да ни изпрати подарък.

Коледните пожелания на Оливия Родриго към феновете

„Здравейте, хора! Надявам се, че всичко е наред! Липсвате ми. В Лос Анджелис е студено и всичко се забавя за празниците. Украсих моето малко коледно дърво в хола и много ме зарадва. Вълнувам се за новата година и всичко, което ще ни донесе. Надявам се да имате празник, изпълнен с любов и почивка. Винаги мисля за вас с цялата си любов, Лив“, написа младата певица на феновете си.

Песента може да бъде изтеглена безплатно от официалния сайт на Оливия Родриго.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 8 празнични визии, вдъхновени от любими филми и сериали