8 празнични визии, вдъхновени от любими филми и сериали

Настъпи най-хубавото време от годината, в което празниците ни потапят в радостен дух, от който е трудно да не се повлияем. Всъщност през тези няколко дни ни предстоят толкова много специални поводи – повече или по-малко формални.

От вечеря със семейството през събиране с приятели, до по-лъскавите гала вечери и следобедни разходки в центъра на града. Но каква визия да изберем за конкретния повод?

За да ни дадат вдъхновение, любимите ни коледни филми и телевизионни сериали ни предлагат много чаровни и супер подходящи идеи за празнични визии. Всички се сещаме за пайетите на Сара Джесика Паркър в първия филм „Сексът и градът“ или пък за пастеленото двуредово палто на Лорън Греъм в „Момичетата Гилмор“.

В галерия по-долу сме подбрали 8 празнични визии от коледни филми и сериали, които определено ще ни донесат вдъхновението, от което имаме нужда.

Емилия Кларк в „Last Christmas

Няма как да пропуснем сладката визия на актрисата.

Ванеса Хъджинс в „The Knight Before Christmas

Ако две страхотни класики като дантела и червено се съберат, резултатът може да бъде само един – перфектната вечерна визия.

Сара Джесика Паркър в „Сексът и градът“

Ходенето до къщата на най-добрия ни приятел в средата на новогодишната нощ вкючва светкавично бърз избор на стил. Освен пижамата, палтото и аксесоарите на тази сцена вече са „празнично“ емблематични.

Кристен Стюарт в „Happiest Season“

Дори интересен стил, като този на актрисата може да придобие шикозен обрат. С нотка тъмен блясък всеки копринен топ с черни дантелени детайли е достатъчен.

Зоуи Дешанел в „New Girl

По празниците към най-елегантните ни тоалети често се присъединяват и най-удобните такива. С червен коледен суичър сме говоти за събиране с приятели.

Лорън Греъм в „Момичетата Гилмор“

Всеизвестен факт е,че червеното, зеленото, черното и бялото са едни от най-любимите ни празнични цветове. Въпреки това, дори пастелните тонове се поддават добре на зимни визии, особено когато на лице е снежен пейзаж.

Коби Смълдърс в „Как се запознах с майка ви“

Вечната класика – дългата бляскава червена рокля е идеална не само за получаване на неочаквано предложение за брак на покрив в Ню Йорк, точно както се случва с главната героиня. Идеална е и за коледна и дори новогодишна вечеря.

Кейт Маккинън в “Коледно парти”

Коледният пуловер е идеален и много топъл както за предпразничен аперитив в офиса, така и за филмова вечер, придружена с горещ шоколад.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-красивите коледни песни на всички времена

Hero Slider