Селена Гомес и The Weeknd се разделиха

Селена Гомес и The Weeknd вече официално не са заедно, а певицата бе забелязана отново в компанията на бившия си приятел Джъстин Бийбър.

“Беше трудно с него, постоянно на турне и нея – снимайки в Ню Йорк. Не им беше лесно”, споделя близък до двойката пред сп. People. “Беше им трудно, докато осъзнаят посоката, в която се движат отношенията им, но трудностите са от месеци”, допълва източникът, като уточнява, че тя не е възобновила връзката си с Бийбър.

Селена и The Weeknd вече мислят за деца

Селена Гомес откровено за депресията

Тя и Абел вече няколко месеца се опитват да решат какво да правят с връзката си”, споделя още източникът.

Новината за раздялата им определено изненадва феновете им, тъй като The Weeknd неведнъж е споделял, че Селена е жената на живота му.

The Weeknd отложил концерти заради Селена

Джъстин Бийбър: Със Селена бяхме почти женени

Междувременно през уикенда певицата бе уловена от папараци да прекарва време с Джъстин Бийбър, с когото се събираха и разделяха между 2011 и 2015 година. Първо той бе забелязан в дома на красавицата. След това двамата закусваха заедно, след като са били на църква. От TMZ допълват, че това не е първият път след раздялата им, в който те са видени заедно. Според източник на сайта звездите излизат от няколко седмици и по-конкретно, откакто Селена разкри, че е претърпяла бъбречна трансплантация.

Снимки: Profimedia, Instagram