Нина Добрев се довери на българин за грима си

Само дни, след като написахме, че любимката ни Нина Добрев е избрала гримьора на Меган Маркъл за парти на Dior, тя заложи на роден визажист.

За появата си на червения килим на Тhe 2018 Fragrance Foundation Awards, актрисата с български корени се довери на Георги Сандев. И дори името му да не ви говори нищо, то българинът е изключително известен в света на шоубизнеса. Именно той прави страхотните визии на Джиджи Хадид, Ирина Шейк, Аня Рубик, Джозефин Скрайвър не само за кориците, на едни от най-големите модни списания, но и за появите им на червения килим.

Късата коса не е проблем за Нина Добрев

Ето защо, не е за учудване, че Нина е избрала именно сънародника си за своя грим. Той е заложил на изчистена натурална визия с подчертани очи и акцент, поставен на червеното червило. Самият Сандев се похвали в своя Instagram със своята работа. “Тази вечер, със зашеметяващата, сладка и изпълнена с живот – една от любимите ми българки – Нина Добрев. Нина, страхотна си!”, написа гримьорът под кадър на актрисата. Тя му се отблагодари, като му изпрати целувки и сърчица.