Късата коса не е проблем за Нина Добрев

Нина Добрев е царица на експериментите с прическите, а откакто подстрига косата си сякаш това я вдъхнови да пробва все по-нови и нестандартни визии.

Доказвайки, че не е задължително да имаш ултра дълга грива, за да я носиш по различен начин за всяко събитие, Нина ни дава три актуални идеи за подстрижките тип “bob”.

От известно време актрисата поддържа косата си с дължина до брадичката, като последото й решение са етажите. В комбинация с бретон, актрисата я носи или изправена, или на вълни в ежедневието си, докато за специален повод с фризьорката й Риана Капри винаги измислят различен стайлинг.

В последната седмица видяхме Добрев на три събития, свързани с наградите “Оскар”. На първото тя бе избрала прибрана в кокетна опашка коса с няколко обрамчващи лицето й кичури. На второто пък бе заложила на актуалния мокър ефект и дълбок път, в комбинация със силен “вамп” грим.

А на партито след наградите на Американската филмова академия, Нина заложи на елегантен нисък кок и идеално пригладена коса, поставяща акцент върху лицето й.

Вижте снимките в галерията!